Kyrkallén 6

Fastigheten innehåller 2 st. radhus, marklägenheter, med 2 st. 2:or och 2 st. 3:or i vardera radhuset, totalt 4 st. 2:or och 4 st. 3:or. Lägenheterna har egen ingång utifrån samt friliggande förrådsbyggnader på ca 10 kvm för vardera lägenhet. Samtliga lägenheter har uteplatser belagda med betongplattor. I komplementbyggnaden finns tvättstuga, soprum för källsortering och fastighetsförråd. Golv ¡ tvättstuga har golvbeläggning med klinker och kakel på väggar.

På bilparkering finns 10 st. platser varav 1 st. är handikappanpassad. Samtliga platser är försedda med bilvärmaruttag.

​Lägenheterna har nedanstående utrustning och standard:

​Samtliga väggar är försedda med tapet exklusive badrum. I varje rum och kök finns uttag för TV, telefon och bredband. I vardagsrum finns 2 st. uttag.
​Hall: Plastmatta på golv. Kapphylla samt skåpinredning enligt ritning.
​Vardagsrum: Ekparkett på golv.
​Sovrum: Linoleum på golv. Skåpinredning enligt ritning.
​Kök: Plastmatta på golv. Kök är utrustade med standardspis, spiskåpa, kyl/sval och frys. Kök är förberedda för installation av diskmaskin. Skåpsluckor är lackerade i vit kulör. Stänkskydd vid diskbänk och arbetsbänkar kakel.
​Bad: Keramiska plattor på golv och kakel på väggar: Badrum är som standard försedda med dusch, wc-stol, tvättställ, badrumsskåp med el-uttag, torkställning och handdukstork. Badrum är förberedda för installation av tvättmaskin och kondenstorktumlare. Plastmatta på golv. ​

Fastighetsansvarig bovärd är Hans Andreasson