Wetternetboxen som är installerad fungerar som en kommunikationscentral i din bostad. Där ansluter du alla dina tjänster som är kopplade till Jönköping Stadsnät Wetternet. På wetternet.se har vi samlat information om stadsnätets olika tjänster och leverantörer.

Internet

Nu har du tillgång till riktigt snabbt bredband. Du väljer själv hastighet och tjänste­leverantör av internet. Alla leverantörer och priser hittar du på wetternet.se . Du beställer genom att kontakta en tjänsteleverantör eller genom vår självaktiverings­ portal som du når genom att ansluta din dator direkt i nätverksuttaget.

Tv genom stadsnätet

Över 250 tv-kanaler väntar på dig och ett flertal tjänsteleverantörer av tv. Allt som krävs är ett abonnemang  och en tv-box.

Telefoni

Du har möjlighet att använda ip-telefoni, flera av våra tjänsteleverantörer erbjuder också ip-telefoni. Du vet väl att du kan flytta ditt befintliga telefonnummer.

Du som  har trygghetslarm

Har du ett trygghetslarm från Jönköpings kommun kan du få detta utbytt till ett modernare och säkrare larm som kopplas in via stadsnätet. Kontakta Jönköpings kommun.

Om du har några frågor

Ställ dina frågor om Jönköping Stadsnät Wetternet till vår Kundservice på 036-10 82 20 eller skicka e-post.

När det gäller support på tjänster, internet, tv eller telefoni, kontakta din Tjänsteleverantör.